Katholiek Onderwijs Enschede in actie voor Stichting Kans voor een Kind!

 

Van 11 t/m 22 maart 2019 vindt alweer de derde editie van de KOE 10-daagse plaats. Tien werkdagen lang worden op alle aangesloten scholen verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Het belooft een spektakel te worden, want dit jaar komen ook alle directeuren - letterlijk - in beweging!

 

Tijdens de 10-daagse staat de missie en visie van KOE centraal: leerlingen verbinden met elkaar en met de Enschedese samenleving. Waarom? Omdat we onze leerlingen mee willen geven dat het belangrijk is om soms wat voor een ander te doen en… dit bovendien ook heel leuk kan zijn!

 

Kans voor een Kind

Dit jaar is, net als vorig jaar, gekozen voor Stichting Kans voor een Kind. Want ook in Twente zijn er veel kinderen die het door bijvoorbeeld ziekte niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen. Door ons in te zetten voor deze geweldige stichting hopen we heel wat wensen in vervulling te laten gaan!

 

Sportieve aftrap

Op maandag 11 maart wordt de KOE 10-daagse op een sportieve wijze afgetrapt: alle schooldirecteuren komen in beweging tijdens een estafetteloop van school-naar-school.

De start is vanaf de Moutlaan, waar Rob van der Vegt op ludieke wijze naar de Bonifatius gaat. Fietsend, (hard)lopend, steppend of misschien wel op een skippybal… De directeuren zetten alles op alles om geld in te zamelen voor het goede doel!